Avgifter och priser

Med Ejblas bokningsverktyg hanterar du dina bokningar, tar betalt och håller koll på dina deltagare. Det kostar inget att prova sig fram genom att publicera koncept och profilsida. Gratisevent är gratis och när du tar betalt tar vi betalt. Med Free har du ingen månadskostnad men får endast tillgång till de enklaste funktionerna.

Med våra premium-prisplaner; Standard, och Enterprise betalar du en månadskostnad, välj nivå beroende på vad du behöver för funktionalitet. Du har ingen bindningstid och kan ned- och uppgradera när du vill. Månadsavgiften faktureras med en månads uppsägningstid.

Läs mer om våra aktuella priser här https://ejbla.com/sv/pricing

Serviceavgift; bokningsavgift och transaktionsavgift

Serviceavgiften består av bokningsavgift och transaktionsavgift. Bokningsavgiften om 3,5% är vad vi på Ejbla tar för att upprätthålla våra tjänster för bokning, om- och avbokning. Gratisevent och betala-på-plats-event har ingen serviceavgift.

Transaktionsavgiften är vad vår betalpartner Stripe tar för betalda event. Den varierar beroende på val av kort eller Klarna  (ni kan styra detta med er premiumprisplan). Kortbetalning kostar fn 1,2 % + 1,80 kr per bokning och Klarna fn 2,99% +4kr per bokning  (enligt Stripe standard prislista). Observera att just nu är Swish tillfälligt pausat som betalsätt pga Stripe byter partner för den integrationen.

Om jag vill upp- eller nedgradera?

Du kan själv se och välja prisplan på ditt arrangörskonto, under översikt och pris. För att nedgradera kontaktar du oss på organizer@ejbla.com så justerar vi nästa faktura direkt. Du har ingen bindningstid.

Vilka funktioner ingår i vilken prisplan?

Se mer om det på prissidan https://ejbla.com/sv/pricing

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss