Ejblas Betalmetoder för arrangörer

Vi vill att det ska vara så smidigt som möjligt för dina deltagare att boka och betala, så att du får så många bokningar som möjligt. Vi har valt Stripe som betalpartner för att de är en av världens största betalpartners och genom det kan vi möjliggöra både Swish, betalkort, Klarna och Google pay samt Apple pay. De listas i en automatiserad ordning för att öka konverteringen (sannolikheten att deltagaren genomför köpet).

Betalsätten har lite olika avgifter kopplade till sig, kostnad på ca. 1%-3% (beroende på ditt val av betalmetod. Se priser här >

På fliken Betalningar > Betalmetoder kan du själv styra vilka betalmetoder du vill ha aktiverade, tex. om du vill ta bort Klarna. Observera att du alltid behöver ha minst kortbetalning påslaget om du vill ta betalt med Ejbla.


Betala med Ejbla

  • Swish
  • Kortbetalning
  • Klarna (direkt, dela upp, faktura)
  • Apple Pay
  • Google Pay

Betala på plats (premiumfunktion)

  • Du tar betalt själv via faktura, Swish eller kontanter. Bra tex om du har ett företag som av någon anledning vill betala för eventet på faktura. Nackdelen är att du får sämre åtagande från deltagande i bokningen (vanligt att man bokar men sen inte betalar sin faktura när man ångrar sig, eller att de inte dyker upp när de bokat en plats) och du måste själv kontrollera att betalningen kommit in, sköta kvitton och ev återbetalningar. Läs mer om detta alternativ >.


Så här ser det ut för deltagarna i kassan

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss