Vilken kommunikation får mina deltagare?

När en användare gör en bokning så börjar en automatisk kedja av kommunikation till deltagaren i vårt system. Vi ser till att dina deltagare får bekräftelse, påminnelser och att användarna lämnar omdöme efter tillfället. 

  1. BokningsbekräftelseNär en deltagare har bokat och betalat sin plats skickar Ejbla en bokningsbekräftelse via mail och sms. Detta mail länkar till en unik sida för det specifika datumet där detaljer och eventuell välkomsthälsning visas. För Live Online Sessioner inkluderas även anslutningsuppgifter till Zoom.
  2. Påminnelse via mailEn vecka före evenemanget skickar Ejbla en påminnelse till deltagarna via mail.
  3. Påminnelse via SMSDagen före evenemanget skickar Ejbla ett SMS-påminnelse. För online-koncept skickas påminnelsen även via mail för att underlätta anslutning via dator.
  4. RecensionEfter evenemanget skickar Ejbla en SMS-länk där deltagarna uppmanas att lämna synlig och privat feedback. Privata förbättringsförslag mailas direkt till dig. Om ingen feedback ges, skickas en påminnelse via mail efter några dagar.

Notiser om nya datumDeltagarna får notiser när nya datum släpps. Dagen efter att du publicerat nya datum skickas automatiska mailpåminnelser till de som bevakar dina koncept. Uppmuntra dina kunder att bevaka dina erbjudanden och följa dig på Ejbla.

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss