Shopify vs. Ejbla: Vilken plattform passar dig?

Shopify och Ejbla är båda populära plattformar som erbjuder ett brett utbud av funktioner och fördelar. Det finns dock några viktiga skillnader mellan de två plattformarna som kan göra att den ena passar bättre för ditt företag än den andra.

Shopify är en molnbaserad plattform som låter dig skapa en e-handel utan kod eller tekniska kunskaper. Den erbjuder ett brett utbud av funktioner, inklusive e-handelsbyggare, betalningslösningar och en fraktkalkylator. Shopify har även en stor appbutik med tusentals appar som kan utöka funktionaliteten i din butik.

Ejbla är en mer specialiserad plattform som är designad för kurser och event. Den erbjuder ett brett utbud av funktioner för att sälja och administrera kurser och event. Ejbla har, utöver stöd för fysiska kurser och event, även inbyggda verktyg för online med Zoom. Ejbla erbjuder också betalningslösningar och verktyg för deltagaradministration.

Här är en tabell som belyser de viktigaste skillnaderna mellan Shopify och Ejbla


Shopify Ejbla
Pris Börjar vid $29/mån Börjar vid 0 kr/mån
Funktioner E-handelsbyggare, betalningslösningar, fraktkalkylator, app-store Sidbyggare för kurser, workshops och event, betalningslösningar, deltagarhantering,
Målgrupp Företag i alla storlekar som säljer fysiska produkter Arrangörer i alla storlekar som säljer kurser, workshops och event

Om du letar efter en heltäckande e-handelsplattform som erbjuder ett brett utbud av funktioner är Shopify ett bra alternativ. Om du letar efter en plattform för att skapa och sälja kurser, workshops och event är Ejbla ett bättre alternativ.

Här är några ytterligare faktorer att tänka på när du väljer mellan Shopify och Ejbla:

  • Din budget: Shopify är dyrare än Ejbla.
  • Din målgrupp: Om du säljer fysiska produkter är Shopify ett bättre alternativ. Om du säljer kurser, workshops eller event är Ejbla ett bättre alternativ.

I slutändan är det bästa sättet att välja mellan Shopify och Ejbla att prova båda plattformarna och se vilken du gillar bäst. Med Ejbla kan du testa tjänsten utan månadskostnad och Shopify erbjuder en gratis provperiod, så du kan testa båda utan risk.

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss