Så får du mer trafik från Google, helt gratis


En stor del av den information vi tar del av och varor vi köper har vi hittat via en sökmotor som Google. När du ställer en fråga till en sökmotor är sökmotorns mål att matcha dig mot relevanta sökresultat av hög kvalitet. Vi har byggt våra sidor på Ejbla så att Google ska gilla dem. Och i den här artikeln går vi igenom vad sökmotorerna letar efter och vad du kan göra för att öka chanserna att dom hittar dig och ditt erbjudande.


Viktiga nycklar

  • Att skapa unikt, välformulerat och intressant innehåll
  • Att hitta och använda relevanta sökord i dina texter
  • Att utnyttja länkkraften från andra siter och verktyg

Struktur är A och O

Ett bra innehåll är texter och bilder i en struktur som fångar dina kunder. Det kanske låter enkelt, men att skriva en inspirerande text som även får med viktig information om upplägget, en vägbeskrivning och att oömma kläder rekommenderas är lättare sagt än gjort. En nyckel till bra innehåll är därför hur informationen är strukturerad. När du formen i konceptformuläret så struktureras din information automatiskt på ett sätt som både kunderna och sökmotorerna gillar.


Att skriva så att sökmotorerna förstår

Att använda relevanta sökord i texten är en av de viktigaste faktorerna för att ditt koncept ska hittas. För att hitta rätt sökord rekommenderar vi att du börjar med att utgå från vad du tror att dina kunder kommer söka på. Testa att söka på orden på Google och gör en lista med de ord som verkar vara mest populära. Passa samtidigt på att kolla in vad dina topp-rankande konkurrenter skriver för att inspireras och för att hitta nya ord och fraser. När du har en lista med ord, försök att få med dem i dina texter på ett naturligt sätt. Inspireras gärna av andras texter men kopiera aldrig eftersom kopierade texter rankar lägre i sökresultaten.


Utnyttja länkkraften från andra siter

Länka din profilsida på Ejbla till din site, det är ett enkelt sätt att öka din ranking på Google. Men tänk på att den blir extra stark om du länkar i gengäld till din bokningssida eller din profilsida på Ejbla.com

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss